Om oss

OM OSS


Psykologene i Villaveien


Olav og Marianne har begge gått profesjonsstudiet i Bergen. Profesjonsstudiet er obligatorisk for at du kan kalle deg psykolog i Norge og har 6 års varighet. Olav er fra ett lite tettsted i Telemark som heter Lunde, og Marianne er fra Haugesund. Vi har bodd i bergen siden 2003


Vi jobber for tiden 100 % privat i egen praksis, men har begge erfaring fra andre arbeidsplasser innenfor det offenlige helsesystem.


I 2011 flyttet vi først inn i kontorlokaler på Strandkaien på Nordnes i Bergen. Vi jobbet der en periode med andre psykologer før vi i 2015 fikk muligheten til å flyttet hele praksisen inn i de flotte lokalene i Villaveien 1.


Fra den tid har vi tatt imot både par, grupper og enkeltpersoner til samtale og har arrangert stressmestringssgrupper både i inn- og ut- land.


Vi har tilsammen reist i nesten 100 land, og god reiseerfaring sammen med en bred erfaring innenfor psykisk helse, planlagger vi terapireiser fra 2023. Dette vil ikke være behandlingsreiser, men reiser for selvutvikling, stressmestering og opplevelser. Det vil komme mer informasjon om dette utover 2023.


Villaveien 1 er flott plassert på toppen av høyden. Inngangspartiet er vendt mot den flotte musehagen, der det også er cafe. På andre siden av veien ligger studentsenteret.  Miljøet rundt villaveien er både rolig og stimulerende samtidig, og det kan være verdt og bli kjent med omgivelsene.


Velkommen til oss i Villaveien.