Tjenester

Våre tjenester


Tjenester


Vår private psykologpraksis har vært i drift 100 % siden 2011. Vi har gjennom disse årene hatt omfattende erfaring med så og si alle typer psykiske lidelser og plager, store som små.

Det kan av og til føles vanskelig å ta steget med å kontakte psykolog. For hvem trenger egentlig psykolog? Hvor vondt må man ha det før man tar kontakt?.  Det korte svartet på dette er at de aller fleste vil ha ett utbytte av psykolog.

Om du har en psykisk lidelse, eller ikke, trenger ikke å avgjøre om du har behov for psykolog. Noen har plager som krever aktiv og av og til akutt behandling. Andre derimot er mer usikre, men de kjenner en uro, føler manglende glede, eller ønsker noen å snakke og drøfte ting med.  Noen ganger er en kun nyssgjerrig på seg selv, og søker selvinnsikt, andre ser mer etter selvutvikling og noen ønsker mer coaching. Uavhengig av dine ønsker og behov, så vil vi finne ett tilbud som passer det du trenger.

gruppeterapi


Gruppeterapi kan være en svært effektiv måte å jobbe med sine plager. Om du har plager som er knyttet til relasjoner mellom mennesker, vil du virkelig kunne få jobbet med dette i en gruppe.

I en gruppe vil du kunne få utvidet perspektiv ved å bidra og være med i andres historie, du vil også få økt trygghet i forhold til det du plages med. Du vil bli tryggere på deg selv som ett sosialt vesen, du vil bli kjent med deg selv og andre på en bedre og dypere måte enn i andre former for terapi.

Parterapi


Av og til kan parproblemer løses i invidiualterapi. Men av og til så må begge være tilstede for å løse opp i fastlåste destruktive mønster.

Parterapi handler ikke bare om Psykologens bidrag, men handler også om å skape ett rom for komunikasjon, tolmodiget og forståelse, der dere som par kan få ny innsikt i hverandre.

Parterapi kan redde ett forhold eller ett ekteskap. Parterapi kan også gi rom for avslutte ett samliv på en best mulig måte.


Individ og E-terapi


Den vanligste formen for terapi foregår i individualtearapi.  Den er best for å skreddersy en behandling som passer akkurat deg. 

Det er også mulig å få behandling via internett. Da vil oppfølgning både være basert på samtaler via Skype, men vi vil også bruke mail. E-terapi kan være nyttig ved at en får mer skriftelig veiledning som en kan lagre og skrive ut. Samtidig så kan en ta samtaler over skype uavhengig av hvor i verden en måtte befinne seg.

Høres dette ut som noe for deg?


Inngang Villaveien 1

Våre verdier


Vi etterstreber at våre tjenester skal være tilpasset og kvalitetsikret den enkelte klient. Vi anvender moderne terapier, og vi holder oss jevnlig oppdatert på forskning og endringer i hvordan vi behandler ulike problemer.


Vi har som det høyeste mål og møte alle som kontakter oss med respekt og verdighet. Vi er både nyssgjerrige og interessert i andre mennesker, og har som mål å forstå og møte enhver person på en måte som danner grunnlaget for et godt samarbeid i terapi, og dermed øke sjansen for best mulig suksess av oppfølgnignen vi gir.


I en terapisituasjon er tillittien mellom terapeut og psykolog svært viktig for at en skal få en god relasjon og ett godt samarbeid. Vi er alltid åpen for å diskutere og jobbe med dette gjennom behandlingen.


Vi vil alltid ta dine problemer på alvor, uavhengig av hva du kommer med, og vi vil gjøre vårt ytterst for gi deg ett tilbud som du får utbytte av, og som du føler er verdifullt for deg.


Uavhengig av hva det måtte være så er du velkommen til Villaveien 1.